Цветы в Одессе

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Цветы в Одессе

Сообщение MissBuk » 26 дек 2018, 16:47

Подскажите где в Одессе есть большой выбор красивых букетов на подарок?
MissBuk
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 08.08.1918

Re: Цветы в Одессе

Сообщение mamererana » 27 дек 2018, 16:40

Посмотрите тут, у них быстрая доставка цветов по Одессе https://lacharme.com.ua/dostavka-cvetov-odessa, всегда есть выбор на любой вкус) Вам могут сделать самый оригинальный букет, по вашим просьбам) Для меня они лучшие в Одессе, и я всегда только к ним обращаюсь)
mamererana
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 19.11.1992

Re: Цветы в Одессе

Сообщение ItsMeMario » 28 дек 2024, 16:35

Мені дуже сподобалася ця стаття https://www.epochtimes.com.ua/korysni-p ... omu-165403 Вона не тільки інформативна, але й дуже корисна для кожного, хто хоче покращити атмосферу вдома за допомогою кімнатних рослин. Я зрозуміла, що треба вибирати рослини, які відповідають моєму стилю життя і умовам в квартирі. Наприклад, у мене мало сонячного світла, тому я тепер знаю, що краще вибирати тіньолюбиві рослини, такі як папороть або заміокулькас. Крім того, стаття допомогла мені визначитися, яку рослину я можу везти на подарунок для моїх друзів. Рекомендую всім, хто хоче мати в домі більше зелені! І не забудьте заглянути в магазин Flowerpot.ua, де можна знайти рослини для будь-яких потреб, від простих до екзотичних.
ItsMeMario
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 01.03.1985

Вернуться в Вопросы и ответы