Чи є різниця в оформленні?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Чи є різниця в оформленні?

Сообщение Kopatuch » 17 фев 2025, 20:26

Хочу оформити медичний поліс. Мені говорять що є від нещасного випадку, в чому різниця? Це хіба не одне і теж? Де краще купувати таку страховку?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Чи є різниця в оформленні?

Сообщение zina900204 » 18 фев 2025, 20:47

Kopatuch писал(а):Хочу оформити медичний поліс. Мені говорять що є від нещасного випадку, в чому різниця? Це хіба не одне і теж? Де краще купувати таку страховку?

Медичний поліс і страховка від нещасного випадку – це різні речі. Вони ж навіть називаються по різному. Медичний поліс покриває витрати на лікування, обстеження, медикаменти тощо. Наприклад, якщо ти захворів чи потрапив у лікарню, страховка покриє витрати на медичну допомогу.

А от страховка від нещасного випадку працює інакше. Вона передбачає виплату грошей, якщо сталася травма, інвалідність або навіть летальний випадок (не дай Боже). Тобто, замість покриття лікування ти або твої рідні отримують компенсацію.

Де краще оформлювати? Головне – обирати надійного страховика з хорошими умовами. Онлайн-сервіси – зручний варіант, бо там можна порівняти варіанти. Знайди відгуки HotlineFinance страхування і дізнайся про реальний досвід людей.

Якщо хочеш повний захист – бери обидві страховки, тоді будеш спокійний у будь-якій ситуації.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы