Що скажете про медичне страхування?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Що скажете про медичне страхування?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 01:30

Я зараз дуже хвилююся через здоров'я дитини і своє, адже ситуація в країні складна, медицина дорога, і я хочу оформити страховку, але не можу зрозуміти, який варіант буде і вигідним, і справді ефективним, щоб не було так, що коли треба — послуги недоступні або треба доплачувати.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Що скажете про медичне страхування?

Сообщение интелигент » Сегодня, 04:46

Це справді важливе питання, особливо для молодих мам і сімей з дітьми. Як людина, яка працює у сфері медицини, бачу багато випадків, коли люди обирають найдешевше страхування, а потім стикаються з купою обмежень та недоступних послуг. Якщо ти хочеш бути впевненою, що отримаєш якісну медичну допомогу саме тоді, коли це потрібно, пораджу тобі медичну страхову компанію lilo . Чому саме lilo? По-перше, цей сервіс максимально прозорий у своїх умовах — у тебе не буде сюрпризів у вигляді прихованих платежів або незрозумілих обмежень. По-друге, можна самій обирати ті програми, які відповідають саме твоїм потребам — дитячі послуги, профілактичні огляди, вакцинації тощо.
интелигент
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.05.1985

Вернуться в Вопросы и ответы