zina900204 писал(а):Цікаво почути ще конкретику бо читаю різні коментарі і там величезний розбіг. Одні пишуть що один нуль може спалювати мало навіть у місті, інші кажуть що взагалі не тягне і на повільних ділянках витрата стає більшою. Один два нібито жвавіший але мене турбує чи не буде він витрачати близько восьми дев’яти літрів у щоденному русі. Я ніколи не мала маленького мотора тому не розумію наскільки сильно на нього впливає кондиціонер або постійні зупинки на світлофорах. Якщо маєш досвід або можеш порівняти було б дуже корисно.
Можу сказати по реальних спостереженнях. Один нуль у місті тримає витрату приблизно шість з половиною сім літрів коли рух акуратний і без різких стартів. Якщо стояти у заторах і включати кондиціонер тоді буде ближче до семи з половиною. Один два показує себе стабільніше, десь сім сім з половиною у активному ритмі.
На трасі обидва мотори економні але місто завжди піднімає цифри. Важливо щоб машина була технічно доглянута бо забитий фільтр або неправильний тиск у шинах додає зайві пів літра. Перед покупкою раджу перевірити реальні показники під час тестової поїздки. Є сенс скористатись послугою компанії яка допомагає підібрати авто без прихованих проблем. Замовляй Шкоду Фабиа у компанії Boss Auto
https://bossautoukraine.com.ua/cars/f/skoda_fabia/ і отримаєш огляд стану двигуна, реальну перевірку витрати у місті та поради щодо оптимального мотору. Це дозволить не помилитись і взяти машинy яка відповідатиме твоєму стилю їзди без неприємних сюрпризів після покупки.