Хто їздить на Fabia 1.0 чи 1.2 - скільки витрачає бензину?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Хто їздить на Fabia 1.0 чи 1.2 - скільки витрачає бензину?

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:58

Привіт. Хочу зрозуміти реальну витрату пального у Fabia з мотором один нуль або один два. Дивлюсь на різні оголошення і там усі пишуть майже ідеальні цифри, але знаю що у місті може бути зовсім інша історія. Потрібно почути від тих хто реально їздить щодня. Цікавить саме змішаний режим у великому місті з заторами, кондиціонером та короткими поїздками. Планую брати авто для щоденного використання і не хочу потім здивуватись витратам які будуть вищі за обіцяні у рекламних описах.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Хто їздить на Fabia 1.0 чи 1.2 - скільки витрачає бензин

Сообщение Kopatuch » Вчера, 23:59

Такі мотори дуже по різному поводяться залежно від стилю руху і ваги авто тому цифри в оголошеннях завжди оптимістичні. У місті можна побачити більшу витрату ніж у технічних даних. Один нуль любить спокійні оберти і тоді показує себе економно, але при різких розгонах одразу піднімає апетит. Один два трохи стабільніший і у заторах тримає більш прогнозовану витрату. Тут ще відіграє роль якість пального та тиск у шинах. У реальності у більшості водіїв витрата вища ніж вказано на папері тому варто орієнтуватись на реальні історії власників.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:59

Цікаво почути ще конкретику бо читаю різні коментарі і там величезний розбіг. Одні пишуть що один нуль може спалювати мало навіть у місті, інші кажуть що взагалі не тягне і на повільних ділянках витрата стає більшою. Один два нібито жвавіший але мене турбує чи не буде він витрачати близько восьми дев’яти літрів у щоденному русі. Я ніколи не мала маленького мотора тому не розумію наскільки сильно на нього впливає кондиціонер або постійні зупинки на світлофорах. Якщо маєш досвід або можеш порівняти було б дуже корисно.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 00:01

zina900204 писал(а):Цікаво почути ще конкретику бо читаю різні коментарі і там величезний розбіг. Одні пишуть що один нуль може спалювати мало навіть у місті, інші кажуть що взагалі не тягне і на повільних ділянках витрата стає більшою. Один два нібито жвавіший але мене турбує чи не буде він витрачати близько восьми дев’яти літрів у щоденному русі. Я ніколи не мала маленького мотора тому не розумію наскільки сильно на нього впливає кондиціонер або постійні зупинки на світлофорах. Якщо маєш досвід або можеш порівняти було б дуже корисно.

Можу сказати по реальних спостереженнях. Один нуль у місті тримає витрату приблизно шість з половиною сім літрів коли рух акуратний і без різких стартів. Якщо стояти у заторах і включати кондиціонер тоді буде ближче до семи з половиною. Один два показує себе стабільніше, десь сім сім з половиною у активному ритмі.

На трасі обидва мотори економні але місто завжди піднімає цифри. Важливо щоб машина була технічно доглянута бо забитий фільтр або неправильний тиск у шинах додає зайві пів літра. Перед покупкою раджу перевірити реальні показники під час тестової поїздки. Є сенс скористатись послугою компанії яка допомагає підібрати авто без прихованих проблем. Замовляй Шкоду Фабиа у компанії Boss Auto https://bossautoukraine.com.ua/cars/f/skoda_fabia/ і отримаєш огляд стану двигуна, реальну перевірку витрати у місті та поради щодо оптимального мотору. Це дозволить не помилитись і взяти машинy яка відповідатиме твоєму стилю їзди без неприємних сюрпризів після покупки.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы