Енергетичній напій Frugo бадьорить?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Енергетичній напій Frugo бадьорить?

Сообщение zina900204 » 09 янв 2026, 22:56

Привіт, я вже кілька разів п’ю енергетичний напій Frugo і помітив дивну штуку: буває таке, що після години спокійно, і в мене наче прилив сил, думки ясніші, ніби заряд для мозку та тіла нормальний, а комусь знайомі кажуть, що в них від такого самого напою серце калатає, трясе, або навпаки зовсім немає ніякого ефекту, і вони не розуміють, у чому прикол, чому один організм реагує однозначно активно, а другий ні, можливо це стосунок до того, що тіло по-різному сприймає кофеїн та вітаміни, чи якісь нюанси зі смаковими компонентами в цих напоях?
Последний раз редактировалось zina900204 09 янв 2026, 23:01, всего редактировалось 2 раз(а).
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Енергетичній напій Frugo бадьорить?

Сообщение Kopatuch » 09 янв 2026, 22:59

Я частенько пробував різні енергетичні напої і можу пояснити свою точку зору, бо здається, що у всьому цьому приколі не одна причина, і реагування дійсно залежить від конкретного організму, від того, скільки людина звикла до кофеїну чи натуральних стимуляторів, від того, наскільки у неї чутлива нервова система і які ще продукти чи напої були випиті перед тим, тому хтось може відчувати тонус і спокій, а хтось сильне серцебиття чи навіть збудження, і це цілком нормальна реакція, бо кожен організм унікальний і має свою реакцію на ті самі компоненти, які містяться в енергетичних напоях.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 09 янв 2026, 23:02

Я розумію, про що ти кажеш, і мені здається, що ще можуть впливати інші фактори, наприклад, коли я п’ю після тренування чи під час роботи, то ефект від напою зовсім інший, ніж коли випив у стані втоми чи недосипання, і ще ці напої Frugo мають фруктові смаки, натуральні концентровані соки, кофеїн і вітаміни, і кожна банка може по-різному впливати на самопочуття, бо інколи смак має якийсь ефект підсвідомо, і залежно від стану організму ті вітаміни та кофеїн можуть то бадьорити, то абсолютно не давати відчутного результату, і мені цікаво, чи це просто психологічно чи реально ті компоненти так різно працюють у різних людей на фізіологічному рівні.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 09 янв 2026, 23:03

zina900204 писал(а):Я розумію, про що ти кажеш, і мені здається, що ще можуть впливати інші фактори, наприклад, коли я п’ю після тренування чи під час роботи, то ефект від напою зовсім інший, ніж коли випив у стані втоми чи недосипання, і ще ці напої Frugo мають фруктові смаки, натуральні концентровані соки, кофеїн і вітаміни, і кожна банка може по-різному впливати на самопочуття, бо інколи смак має якийсь ефект підсвідомо, і залежно від стану організму ті вітаміни та кофеїн можуть то бадьорити, то абсолютно не давати відчутного результату, і мені цікаво, чи це просто психологічно чи реально ті компоненти так різно працюють у різних людей на фізіологічному рівні.

Я повністю розумію твоє питання, і саме тому, коли говориш про Frugo, важливо пам’ятати, що ці напої створені не тільки для швидкого підсилення енергії, але й для комплексного впливу на настрій та активність тіла, бо в їх складі є натуральний кофеїн, вітаміни групи В, екстракти рослин та натуральні концентровані соки, які частково підтримують підвищення тонусу і загальне відчуття бадьорості, і для багатьох саме це поєднання дає приємний ефект повільного пробудження без надмірного нервового збудження, а для інших реакція може бути більш вибуховою через різні індивідуальні чинники.

Сам напій має насичений фруктовий смак, який освіжає і дозволяє насолоджуватися процесом, а не лише концентруватися на стимуляції, і багато людей відзначають, що саме такий баланс робить Frugo особливим, бо ти відчуваєш не лише енергію, а ще й смак, який нагадує фруктовий напій, але з підсиленим ефектом. Якщо тебе хвилює, чому реакція така різна, ти можеш спробувати різні варіанти енергетичні Frugo в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/category/enerhety ... rand=frugo де доступні різні смаки і об’єми, наприклад манго, кавун‑полуниця чи вишня, і кожен має трохи інший набір компонентів і смаковий профіль, що може по‑іншому впливати на твоє відчуття енергії. У цьому магазині часто є вигідні пропозиції, і ти можеш обрати те, що найкраще підходить саме для твоїх уподобань і потреб, так, щоб насолоджуватись не лише ефектом, а й якісним смаком енергетичного напою Frugo, який доповнить твої активні дні.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы