Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Андриана » 23 янв 2024, 13:00
 Андриана » 23 янв 2024, 13:00 

Дівчата, можливо ви в курсі, хто якісно проводить протезування у нас в Києві. Потрібно ставити зубні коронки, але я геть не знаю, до кого краще із цим звертатись

- 

Андриана
- Свадебная пчелка
-  
- Благодарил (а): 0 раз.
- 

NitaVesna » 24 янв 2024, 11:48
 NitaVesna » 24 янв 2024, 11:48 

Андриана писал(а):Дівчата, можливо ви в курсі, хто якісно проводить протезування у нас в Києві. Потрібно ставити зубні коронки, але я геть не знаю, до кого краще із цим звертатись
Ваші переживання мені чудово зрозумілі. Сама б так само себе поводила, бо знаю, що протезування потребує в першу чергу руки досвідченого спеціаліста. Тому добре, що ви такого ретельно шукаєте  в нас в Києві. Спробуйте в клініку Осадчого що по вулиці Січових Стрільців записатись на консультацію. Там ставлять керамічні та металокерамічні коронки 
https://osadchyclinic.com.ua/zubni-koronki/ і сама клініка більше десяти років спеціалізується саме на цій послузі.

- 

NitaVesna
- Свадебная пчелка
-  
- Благодарил (а): 0 раз.
- Дата свадьбы: 17.03.2018
- 

Вернуться в Вопросы и ответы

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10