Коли я запускав свій сайт, особливо не замислювався про швидкість завантаження. Основна аудиторія була в Україні, і все працювало більш-менш стабільно. Але з часом трафік почав рости, а разом із ним і кількість відвідувачів з-за кордону. Саме тоді я помітив, що сторінки відкриваються значно повільніше для користувачів з інших країн, особливо з Азії та Північної Америки. Це впливало на утримання аудиторії та SEO-показники. Я вирішив знайти рішення, яке забезпечить швидке та стабільне завантаження контенту незалежно від географії. Більшість порад в інтернеті зводилися до використання CDN. Раніше я чув про це, але не надавав великого значення. Після глибшого аналізу та тестування кількох варіантів я обрав сервіс, який вразив простотою інтеграції, якістю підтримки та реальними результатами. Зменшився час завантаження, покращилась швидкодія, і користувачі почали залишати позитивні відгуки. Якщо ви теж хочете, щоб ваш сайт працював швидко для всіх, незалежно від їхнього розташування, раджу звернути увагу на
https://ua.hostiserver.com/buy-cdn — перевірено на власному досвіді.