Що робити якщо зламали Telegram

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Що робити якщо зламали Telegram

Сообщение tefanga » Сегодня, 06:05

Стався прикрий випадок — одного дня помітив, що в Telegram зʼявились якісь підозрілі активності. Сеанси з інших пристроїв, листування відкриті, хоча я їх не читав. Спочатку був шок. Я не з тих, хто ставить прості паролі, але й не з тих, хто усе документує.
Почав шукати поради в інтернеті, натрапив на сайт https://bestdesign.com.ua/
Знайшов там дуже конкретну статтю: "що робити, якщо зламали Telegram". Там покроково — як перевірити активні сесії, що терміново вимкнути, як змінити пароль і підключити двофакторку. Усе написано людською мовою — без “треба звертатися до служби підтримки і чекати 30 днів”. Виконав усе, що написано — і повернув контроль над акаунтом. Можливо, ще й пощастило, що встиг вчасно.
Поки був на сайті — заодно подивився й інші статті. Там є купа матеріалів, наприклад, що робити, якщо забув пароль до Google-акаунта, як відновити дані з флешки, коли вона раптом перестала читатись, чому телефон гріється, навіть коли нічого не робиш, як прибрати рекламу в телефонах Xiaomi (у мене саме такий, тема знайома).
Загалом, дуже зручно, що всі найпоширеніші проблеми з телефонами зібрані в одному місці. Без “води”, просто і чітко.
tefanga
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 27.11.2013

Вернуться в Вопросы и ответы