Обираю автомобільні акумулятори

В данном разделе вы можете найти объявления о конкурсах, промо-акциях, устраиваемых онлайн-журналом "Свадьба своими руками" и его партнерами

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Обираю автомобільні акумулятори

Сообщение интелигент » Вчера, 02:07

Хтось в курсі, де зараз можна реально вигідно замовити автомобільні акумулятори? Бо мій старий акум вже ледве тягне, сьогодні зранку ледве завівся. Не хочу переплачувати в сервісі, шукаю щось нормальне за адекватною ціною, та ще й бажано з доставкою. Можливо, хтось вже замовляв онлайн і може підказати перевірений магазин, де сервіс нормальний, ціни прийнятні, і вибір великий?
интелигент
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.05.1985

Re: Обираю автомобільні акумулятори

Сообщение стоунер » Вчера, 21:38

Я нещодавно сам шукав, де придбати надійний акумулятор для свого Ланоса, і після детального вивчення ринку зупинився на інтернет-магазині AKB CENTER. Там представлено широкий вибір автомобільних акумуляторів https://akbcenter.com.ua/avtomobilni-akumulyatory різних брендів, як українських, так і закордонних виробників. Порадували розумні ціни, наявність гарантії та консультація по телефону – мені дуже докладно пояснили, який акумулятор найкраще підійде до мого авто. Доставка по Україні працює швидко та чітко. Раджу звернути увагу саме на AKB CENTER – це поєднання вигоди, якості та людського ставлення до клієнтів.
стоунер
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.05.1994

Вернуться в Конкурсы, промо-акции и объявления