Медицинская справка

В данном разделе вы можете найти объявления о конкурсах, промо-акциях, устраиваемых онлайн-журналом "Свадьба своими руками" и его партнерами

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Медицинская справка

Сообщение HaTali » 31 дек 2024, 10:03

Если вам нужно получить ту или иную медицинскую справку, например, справку 095 у https://medsens.ru/services/spravka-095-u/ , то в СПб вам лучше всего будет обратиться в "Единый центр медицинских документов". Это избавит вас от потери времени и траты нервов от просиживания в очередях в районной поликлинике.
HaTali
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 04.04.2004

Re: Медицинская справка

Сообщение Kopatuch » 18 сен 2025, 21:38

Не знаю де то є.. а шо онлайн не можна це зробити?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение Kopatuch » 18 сен 2025, 21:39

Хочу запитати, а яка зараз ціна на медичну страховку на рік? Яким чином можна трішки знизити вартість поліса?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 01:46

Kopatuch писал(а):Хочу запитати, а яка зараз ціна на медичну страховку на рік? Яким чином можна трішки знизити вартість поліса?

Ціни на медичну страховку зараз дуже різні, все залежить від того, яку програму ти вибереш. Є базові варіанти, які можуть коштувати від 1000-2000 гривень на рік, але там, зазвичай, мінімальний набір послуг — кілька консультацій, виклик швидкої. А є преміум-пакети, які включають і стаціонар, і стоматологію, і спеціалізовані обстеження, то їхня ціна може сягати й 15-20 тисяч гривень на рік.

Щодо того, як знизити вартість, то тут є кілька лайфхаків. По-перше, звертай увагу на різні акції, які постійно проводять страхові компанії. По-друге, порівнюй ціни на різних агрегаторах, адже одна й та сама програма може коштувати по-різному. І ще, якщо ти купуєш поліс онлайн, завжди шукай промокод на страхування це може дати тобі знижку від 5 до 15%, що є досить суттєвою економією. Особисто я завжди користуюся промокодами, і це реально допомагає заощадити. Загалом, все залежить від твоїх потреб та можливостей, але навіть на дорожчому полісі можна трохи зекономити, якщо знати, де шукати.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Конкурсы, промо-акции и объявления