Які магазини пропонують сертифікати на подарунки?

В данном разделе вы можете найти объявления о конкурсах, промо-акциях, устраиваемых онлайн-журналом "Свадьба своими руками" и его партнерами

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Які магазини пропонують сертифікати на подарунки?

Сообщение TassimoY » 27 сен 2024, 19:07

Хочу подарувати сертифікат на свято, але не знаю, де їх краще купити. Порадьте перевірені місця для покупки сертифікатів на різні свята!
TassimoY
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 04.02.1976

Re: Які магазини пропонують сертифікати на подарунки?

Сообщение Farrys » 02 окт 2024, 11:38

Рекомендую звернути увагу на giftmall — це найбільший маркетплейс подарункових сертифікатів в Україні. Там можна знайти різні подарункові сертифікати https://giftmall.com.ua/uk/catalog . Зможете обрати на будь-яке свято та для будь-якої людини. Є варіанти на магазини одягу, косметики, техніки, ресторани та багато іншого. Дуже зручно, що можна купити сертифікат онлайн і одразу відправити його одержувачу. Перевірений сервіс, який давно працює на ринку, тож точно не підведе!
Farrys
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 17.02.2013

Сообщение Fleruet » 20 окт 2024, 17:38

TassimoY писал(а):Хочу подарувати сертифікат на свято, але не знаю, де їх краще купити. Порадьте перевірені місця для покупки сертифікатів на різні свята!

Мене також таке цікавить. Потрібно знайти гарні ідеї подарунків для своїх близьких!
Fleruet
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 04.06.1987

Сообщение Zera » 20 окт 2024, 22:04

На сайті KAVA знайдете гарні подарунки у вигляді подарункових сертифікатів https://kava.ua/uk/ivano-frankovsk/cert ... -v-podarok . Вони дозволяють вибрати унікальні враження — від активного відпочинку до розслабляючих спа-процедур. Це ідеальний варіант для будь-якого свята або просто для того, щоб порадувати близьких. Обирайте, що до душі, і даруйте емоції, які запам’ятаються надовго. Відпочивати саме зараз — це так важливо!
Zera
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 16.11.1981

Вернуться в Конкурсы, промо-акции и объявления