Який петличний мікрофон краще підійде для запису інтерв’ю?

Тут вы можете познакомиться поближе, расслабиться и просто поговорить на разные темы, необязательно связанные со свадьбой.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Який петличний мікрофон краще підійде для запису інтерв’ю?

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:28

Хочу придбати петличний мікрофон для запису відео на телефон. Зараз почала вести невеликий блог, і помітила, що без гарного звуку навіть найкраща картинка виглядає не дуже. У магазинах вибір великий, але складно зрозуміти, чим один мікрофон кращий за інший. Хтось радить брати дротовий, інші кажуть, що бездротовий зручніший. Може, хтось уже користується і може порадити конкретну модель? Цікавить, щоб звук був чистим, без шумів, і щоб не коштував надто дорого.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Який петличний мікрофон краще підійде для запису інтерв’

Сообщение Kopatuch » Вчера, 23:29

Я через те саме пройшов! Брав кілька дешевих моделей, то якість була, м’яко кажучи, так собі. Потім почитав форуми, послухав огляди — і зрозумів, що головне не ціна, а як мікрофон ловить звук і чи є шумозаглушення. У мене телефон не новий, тому ще й звертав увагу на сумісність. Якщо просто для блогів або інтерв’ю — бери петличний мікрофон із чутливим капсулем і довгим кабелем, щоб не прив’язуватись до штатива. Дуже зручно, коли в комплекті є перехідники під різні пристрої.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:29

Дякую за пораду! Я якраз дивилась кілька варіантів, але боялась, що звук буде глухий або з перешкодами. А який саме мікрофон ти вибрав у результаті? І чи користуєшся ним постійно, наприклад, для запису на вулиці? Бо в мене буває, що знімаю просто на ходу, і не хочу, щоб вітер усе псував.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 23:30

Петличний мікрофон https://persimon.com.ua/petlychni-mikrofony/ , який я взяв, виявився дуже вдалою покупкою. До цього пробував кілька варіантів, але звук або глухий, або фонить. А тут — чіткий, чистий голос, без сторонніх шумів, навіть коли записую просто на вулиці. Дуже сподобалось, що мікрофон має довгий кабель і йде з кріпленням, тому можна спокійно рухатись, не тримаючи телефон у руках. Користуюсь ним уже кілька місяців — і для відео, і для онлайн-зустрічей. Помітив, що аудиторія стала краще реагувати на контент, бо звук звучить професійно. Раджу, особливо якщо треба щось універсальне й зручне для повсякденного користування.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Свадебный лаунж-бар