купити самогонний апарат

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

купити самогонний апарат

Сообщение zina900204 » 14 мар 2025, 16:22

Привіт! Збираюся купити самогонний апарат, але хочеться знайти дійсно вартий і перевірений варіант. Не можу визначитися, який краще взяти — із мідною колоною чи нержавійкою. Які магазини в Україні пропонують гарні комплекти та аксесуари для самогоноваріння? Заздалегідь вдячний за рекомендації, гадаю, що варто звернутися до перевіреного магазину з відгуками.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: купити самогонний апарат

Сообщение Kopatuch » 14 мар 2025, 17:47

Привіт! Я вже давно варю самогон, і з власного досвіду скажу, що "Перша крапля" – це одне з найкращих місць для покупки апаратів в Україні. Я вирішив купити самогонний апарат https://pershakaplya.com.ua/ тут. У них є дуже класні комплекти і, що важливо, хороші колони – мідні й нержавійка, на твій вибір. Якщо хочеш, щоб продукт був чистіший, то мідна колона – це ідеальний вибір. Я сам купував таку модель і не шкодую. До того ж, їхній сервіс на високому рівні: швидка доставка, консультації по телефону – все на місці. За якість не переживай, в цьому магазині тільки перевірене обладнання, ніяких китайських підробок. Якщо у тебе ще є питання, не соромся писати, я сам на цьому магазині уже кілька разів покупав, не підвів жодного разу!
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты