Новини спорту

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Новини спорту

Сообщение Veniamin4ik » 08 мар 2025, 20:01

Стаття, яку я прочитав, надає захопливі відомості про рекорди в Чернівецькій області серед юнаків та дівчат https://flab.cv.ua/rekordy-oblasti-sere ... a-divchat/ Вона висвітлює не лише спортивні досягнення, а й акцентує увагу на важливості таких результатів для розвитку молоді. Це мотивує і надихає, даючи зрозуміти, що навіть в умовах повсякденних труднощів можна досягти неймовірних вершин. Окремо варто відзначити, як детально і цікаво описані рекорди, що дозволяє читачу відчути себе частиною цих значущих подій.
Veniamin4ik
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 24.11.1986

Re: Новини спорту

Сообщение Kopatuch » 21 мар 2025, 23:08

Я от шукаю перед змаганнями рукавички воротарські. Може хтось знає, де замовити?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Новини спорту

Сообщение zina900204 » 21 мар 2025, 23:10

Кожен батько чи мати хочуть, аби їх дитина досягала успіхів у житті. Мій син з дитинства обожнює футбол і завжди мріяв стати воротарем. Спочатку це було лише хобі, але з часом він почав тренуватися на серйозному рівні. Після кожного тренування він все більше відчував себе частиною команди. Оскільки він серйозно налаштувався на досягнення високих результатів, я вирішила підтримати його і замовити воротарські рукавиці для чоловіків adidas https://www.adidas.ua/choloviki/aksesuari/futbolnij-inventar/vorotarski-rukaviczi в каталозі я знайшла саме те, що шукала. Рукавички були не тільки стильними, але й мали чудову амортизацію, що дуже важливо для воротаря. Як тільки ми отримали посилку, син одразу приміряв їх і був у захваті! Я радію, що змогла підтримати його в цьому важливому кроці до його мрії.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты