Як правильно купувати сукню?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Як правильно купувати сукню?

Сообщение zina900204 » Вчера, 21:14

Привіт друзі, чи варто купувати сукню в інтернет-магазинах, якщо я не впевнена, що вгадаю з розміром? Як бути з можливістю обміну товару в таких випадках? Де замовляєте такі речі ви.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Як правильно купувати сукню?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 21:15

Я завжди звертаю увагу на політику повернення товару перед тим, як щось купувати. Багато магазинів дають можливість безкоштовного повернення, якщо розмір не підійшов. Я, наприклад, нещодавно замовляв сукню, і вона не підійшла за розміром. Без проблем обміняв на інший варіант, який вже сидів ідеально.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 21:15

Це важливе питання. Я завжди купую в магазинах, де є можливість обміну протягом декількох днів. Також добре, коли є детальні таблиці розмірів, щоб можна було правильно визначити, який розмір мені підходить. Я нещодавно замовляв сукню онлайн, і хоча спочатку сумнівався з розміром, все вийшло відмінно.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 21:16

zina900204 писал(а):Це важливе питання. Я завжди купую в магазинах, де є можливість обміну протягом декількох днів. Також добре, коли є детальні таблиці розмірів, щоб можна було правильно визначити, який розмір мені підходить. Я нещодавно замовляв сукню онлайн, і хоча спочатку сумнівався з розміром, все вийшло відмінно.

Я завжди віддаю перевагу покупкам в українських магазинах, тому що це не лише підтримка нашого виробника, а й гарантія хорошого якості. Я замовляла сукні https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ на різні заходи в ЕТНОХАТІ, і це завжди було без проблем. Розміри відповідають, сукні виглядають не тільки красиво, але й дуже зручно сидять на тілі.
Якість тканини мене дуже вразила – вона м'яка, приємна на дотик і не тягнеться після прання. У магазині дуже зручний сайт, і все, що потрібно, – це знайти сукню, що підходить за стилем і ціною. До того ж, доставка по Україні дуже швидка. Я взагалі не маю проблем з розмірами, бо завжди перед покупкою перевіряю таблицю розмірів, яку надає магазин. Так що, якщо ви шукаєте сукні, які підходять і для свят, і для щоденного носіння – сміливо звертайтесь в цей магазин.

Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты