zina900204 писал(а):Це важливе питання. Я завжди купую в магазинах, де є можливість обміну протягом декількох днів. Також добре, коли є детальні таблиці розмірів, щоб можна було правильно визначити, який розмір мені підходить. Я нещодавно замовляв сукню онлайн, і хоча спочатку сумнівався з розміром, все вийшло відмінно.
Я завжди віддаю перевагу покупкам в українських магазинах, тому що це не лише підтримка нашого виробника, а й гарантія хорошого якості. Я замовляла сукні
https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ на різні заходи в ЕТНОХАТІ, і це завжди було без проблем. Розміри відповідають, сукні виглядають не тільки красиво, але й дуже зручно сидять на тілі.
Якість тканини мене дуже вразила – вона м'яка, приємна на дотик і не тягнеться після прання. У магазині дуже зручний сайт, і все, що потрібно, – це знайти сукню, що підходить за стилем і ціною. До того ж, доставка по Україні дуже швидка. Я взагалі не маю проблем з розмірами, бо завжди перед покупкою перевіряю таблицю розмірів, яку надає магазин. Так що, якщо ви шукаєте сукні, які підходять і для свят, і для щоденного носіння – сміливо звертайтесь в цей магазин.