Вибір вишиванки з коротким рукавом

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Вибір вишиванки з коротким рукавом

Сообщение Kopatuch » Вчера, 23:49

Привіт! Планую купити вишиванку з коротким рукавом на літо для жінки, але маю деякі сумніви щодо вибору матеріалу. Чула, що найкращі варіанти – це бавовна або льон, але чи не буде вона занадто жаркою у спеку? Як ви думаєте, який матеріал для такої вишиванки найкраще підходить для літа? І чи є різниця у довговічності матеріалу після кількох прань?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Вибір вишиванки з коротким рукавом

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:49

Власне, я обрала для себе вишиванку з коротким рукавом з льону. Купувала її в Kram. Не скажу, що це ідеальний варіант для будь-якої погоди, але в спеку вона просто ідеальна. Льон не парить, дуже комфортно носити навіть у найспекотніші дні. Я залишилася дуже задоволена, бо він ще й виглядає стильно. Мені сподобалось, що тканина натуральна, дуже приємна до тіла, і вишивка на такому матеріалі виглядає дуже гарно та елегантно.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 23:49

Мені також дуже сподобалася ідея з льоном, але цікавить ще, чи швидко вишиванка з льону втрачає форму після прання? Бо я планую носити її часто, і не хочу, щоб вона виглядала втомленою після кількох прань. І ще одне питання: як по догляду за льоном? Чи треба якось спеціально прасувати, щоб тканина не деформувалася?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 23:49

Я купувала вишиванку з коротким рукавом https://kram.kr.ua/zinki/vusuvanku-korot в Kram, і це був мій найкращий вибір для літа! Льон виявився не тільки стильним, але й неймовірно комфортним. Носила її в спеку – відчувається, як повітря циркулює, і вишиванка не пітніє.
Після кількох прань не було ніяких проблем з формою, тканина не втратила вигляду, а вишивка залишалася такою ж яскравою. Догляд за льоном теж простий: достатньо правильно прасувати, і вишиванка виглядатиме як нова.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты