Цікавить як обрати жижу для пода?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Цікавить як обрати жижу для пода?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 14:26

Хей, спільното! Виявилося, що в мене алергія на високий VG. Потрібні сольові 50/50 з нікотином 30 мг, бажано з лабораторним сертифікатом на відсутність діацетилу. Де шукати магазин, який реально скидає документи, а не відмазку «сертифікат десь на сайті»?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Цікавить як обрати жижу для пода?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 14:27

Мав схожу історію. Сертифікат прошу у PDF — там видно, що діацетил < 0,001 %. Якщо менеджер відмовляється — смітник. До речі, у солях 50/50 смак яскравіший, а котик-картридж не підгоряє. Переконався на власному досвіді з ванільним пудингом.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 14:27

Плюсую. Я ще дивлюся на дату аналізу: тест старше року — сміття. Нормальні бренди тестують кожну партію. Попросив одного продавця файл, а він замість PDF кинув картинку з обрізаними краями. Зрозуміло, більше там не замовляю.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 14:28

Kopatuch писал(а):Плюсую. Я ще дивлюся на дату аналізу: тест старше року — сміття. Нормальні бренди тестують кожну партію. Попросив одного продавця файл, а він замість PDF кинув картинку з обрізаними краями. Зрозуміло, більше там не замовляю.

Був у мене випадок: поїхав на тиждень у село, а сольку забув. Пишу в вейп-шоп BAMBUK: хлопці, треба терміново, доставку зробіть швидко. І що ти думаєш, вони реально пішли на зустріч, кинули мені експрес через Нову пошту, ще й накинули маленький подарунок за те, що постійний клієнт. Такого ніде не було.
А ще кайф в тому, що в них завжди є щось цікаве зі смаків — не тільки базові, а й якісь лімітовані випуски, яких нема на інших сайтах. Плюс, сапорт у них — не боти, а живі хлопці, які розуміють, що таке залежність від ніка і як важливо, щоб усе було якісно. Так що моя порада: не шукай пригод, бери жижу для пода https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ одразу тут — перевірено.

Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты