Глибоке розслаблення та відновлення

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Глибоке розслаблення та відновлення

Сообщение zina900204 » Вчера, 20:06

Друзі, хочу поділитися своїм досвідом, який став для мене справжнім відкриттям у світі релаксу. Я завжди думав, що масаж – це просто розслаблююча процедура, але тайські масажі – це щось більше. Це глибока робота з тілом та душею. Коли я прийшов на сеанс, майстер одразу відчув, де у мене накопичилася напруга. Він використовував свої руки, лікті, коліна, щоб м'яко, але впевнено опрацювати кожен м'яз. Я відчував, як розтягуються мої зв'язки та суглоби, як зникає скутість та біль. Це було схоже на йогу, яку я не робив сам, а за мене робив досвідчений майстер. Після сеансу я відчув неймовірну легкість та гнучкість. Моє тіло стало наче "новим". Я всім серцем рекомендую спробувати цю процедуру тим, хто хоче не просто розслабитися, а по-справжньому відновити своє тіло. Я знайшов багато корисної інформації про це на сайті:
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты