Де орендувати авто у Львові?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Де орендувати авто у Львові?

Сообщение Kopatuch » 30 сен 2025, 14:59

Планую зупинитись у Львові на 4–5 днів і хочу орендувати авто, щоб дослідити околиці - Карпати, Сколівські Бескиди та замки навколо. Але не знаю, скільки реально коштує прокат середньокласного авто у Львові зараз, які умови щодо застави або блокування коштів, чи часто бувають приховані платежі, і чи можна орендувати з безлімітним пробігом. А ще цікавить, чи є компанії, які доставляють машину прямо до готелю або аеропорту.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Де орендувати авто у Львові?

Сообщение zina900204 » 30 сен 2025, 15:00

Брав авто у Львові нещодавно і можу сказати, що ціни стартують приблизно від 30-35 доларів за добу для економ-класу і від 40-50 доларів для середнього класу. Якщо береш на тиждень чи більше - ціна за добу помітно менша. Застава зазвичай блокується на картці і складає від 300 до 500 доларів. Є компанії, де передбачений безліміт пробігу, а є ті, що встановлюють ліміт і потім беруть оплату за кожен зайвий кілометр. Я б радив уважно читати договір і перевіряти, чи входить страхування КАСКО та ОСЦПВ.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 30 сен 2025, 15:00

Ще хотів би уточнити, чи часто трапляються проблеми з технічним станом машин, наприклад з гальмами чи двигуном, і як компанії реагують на такі ситуації. Чув, що іноді замість заброньованої моделі видають іншу, часто старішу. Чи є сенс наполягати, щоб у договорі прописали конкретну модель і комплектацію, щоб уникнути непорозумінь?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 30 сен 2025, 15:01

У мене був випадок, коли авто в дорозі показало помилку на панелі, і компанія швидко відреагувала - організували евакуатор і заміну машини менш ніж за дві години. Такі ситуації трапляються, але якщо обрати компанію з реальною мережею і підтримкою 24/7, проблеми вирішуються оперативно. Щодо підміни моделі - це теж можливо, тому я завжди фіксую у договорі марку, рік, комплектацію та пробіг. Якщо компанія надійна, вони йдуть назустріч і надають рівноцінне авто.
Якщо говорити про конкретні поради - у Львові добре зарекомендувала себе компанія NarsCars https://narscars.com.ua/ua/lviv-r6 У них прозорі тарифи, які залежать від терміну оренди: чим довший термін, тим нижча добова ціна. Машини доглянуті, є різні класи від економа до бізнесу, підтримка працює цілодобово. Важливо й те, що можна замовити доставку авто прямо в аеропорт чи готель, а також повернути в іншому місті України. Це дуже зручно для подорожей, і сервіс реально без прихованих платежів. Якщо хочете спокійно подорожувати Львовом і областю - NarsCars буде правильним вибором.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты