Скільки коштує якісна сукня вишиванка?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Скільки коштує якісна сукня вишиванка?

Сообщение zina900204 » 29 мар 2025, 10:59

Мене цікавить покупка сукні-вишиванки, але я не зовсім розумію, скільки може коштувати якісна така річ. Вибір насправді великий, і я б хотів отримати більше інформації щодо ціни на варіанти з натуральних тканин, адже хочеться, щоб вишивка була добре виконана, а тканина не була занадто тонкою чи дешевою. Якісні вироби обов'язково мають вартувати більше, але не хочеться переплатити за бренд. Які суми можна очікувати за такі речі і на що потрібно звертати увагу при виборі?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Скільки коштує якісна сукня вишиванка?

Сообщение Kopatuch » 29 мар 2025, 10:59

Я недавно придбала вишиванку на замовлення і можу поділитися досвідом. Вартість залежить від кількох факторів: матеріал, складність вишивки та розмір. Я купувала сукню з натурального льону з ручною вишивкою, яка коштувала близько 3000 гривень.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 29 мар 2025, 10:59

Як ви думаєте, чи є сенс купувати вишиванку з бавовни, якщо на ринку більше пропонують варіанти з льону чи домотканого матеріалу? Чи насправді тканина грає таку важливу роль, як у цінах? Можливо, варто звертати увагу на те, чи є додаткові варіанти з вишивкою, які можна підлаштувати під свою фігуру, чи це більше питання індивідуального дизайну?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 29 мар 2025, 11:00

Я вже давно шукаю якісну вишиванку і можу порекомендувати чудову Крамницю вишитого одягу. Їхня колекція суконь дуже різноманітна, є варіанти як для свят, так і для повсякденного носіння. Вартість варіюється, але ціни є адекватними для якості.
Я купила собі льняну сукню з вишивкою https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/ і мені дуже сподобалась не тільки тканина, але й акуратність виконання роботи. За весь час користування не помітила жодних проблем із зносом вишивки. Тканина не лише гарна, але й практична, що важливо для щоденного носіння. Якщо шукаєте високу якість і доступні ціни, рекомендую звернути увагу на ці варіанти.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты