Знайома ситуація! Сам роками мав проблему знайти щось, що поєднує і розмір, і стиль. Але нещодавно натрапив на один онлайн-магазин, і нарешті вдалося оновити свій спортивний гардероб без нервів і компромісів. Якщо шукаєш чоловічі спортивні костюми великого розміру
https://sweik.com.ua/uk/products/muzhsk ... 200790247/ рекомендую відвідати сайт інтернет-магазину Sweik. Асортимент справді великий — є й класичні варіанти, і більш молодіжні, сучасного крою. Матеріали якісні, речі виглядають стильно, і що головне — розміри адекватні, починаючи з XL і аж до 6XL. Мені сподобалося, що костюми не просто великі, а й добре продумані з точки зору пропорцій: не короткі рукави чи штанини, не завужені непотрібно. Я замовив собі одразу два комплекти — один більш спортивний для залу, інший більш casual для щоденного носіння. Все підійшло ідеально, хоча зазвичай мені складно з цим. Також сервіс на висоті — відправили швидко, якість упаковки, підтримка — усе як слід. Тож якщо шукаєш чоловічі спортивні костюми великого розміру, дуже раджу цей магазин. Думаю, не розчаруєшся!