Порадьте засіб від ангіни

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Порадьте засіб від ангіни

Сообщение Kopatuch » 23 май 2025, 16:12

У моєї донечки вже другий раз за пів року ангіна, і я починаю сильно хвилюватися. Горло червоне, збільшені мигдалики, висока температура, важко ковтати – навіть воду п’є зі сльозами. Минулого разу педіатр призначила антибіотик, і хоч стало краще, але цього разу хочеться якось підтримати її організм без зайвого навантаження. Шукаю щось м’яке, але дієве для горла, бажано щось місцеве, що не шкодить мікрофлорі. Чула, що хтось радив Лісобакт при ангіні, але не впевнена, чи він дійсно допомагає при такому серйозному запаленні. Буду вдячна, якщо хтось поділиться реальним досвідом застосування саме при ангіні в дітей.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Порадьте засіб від ангіни

Сообщение zina900204 » 23 май 2025, 16:12

Ми не раз користувалися Лісобактом саме при ангіні – внуки часто хворіють, особливо в осінньо-зимовий період. Він добре допомагає на початкових етапах і як додатковий засіб разом із основним лікуванням. Після першої таблетки онука казала, що стало легше ковтати, а на третій день горло вже не було таким червоним. Найбільше мені подобається, що Лісобакт не лише знімає біль, а ще й діє як антисептик – бореться з мікробами, а не просто “заморожує” симптом. І не має агресивної хімії, тому його можна давати навіть найменшим.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 23 май 2025, 16:12

Це вселяє надію. А як часто його можна давати дітям, щоб не переборщити? І чи були якісь побічні реакції у ваших онуків? Бо я трохи боюся давати щось нове, особливо коли дитина й так ослаблена хворобою. Хочеться все робити обережно, але ефективно.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 23 май 2025, 16:14

Ми давали Лісобакт за інструкцією: по одній таблетці 3-4 рази на день, в залежності від віку. Головне – щоб дитина повільно розсмоктувала, не ковтала одразу, бо так діє краще. Побічних реакцій не було взагалі, ні алергії, ні нудоти. Лісобакт добре переноситься, бо не містить агресивних речовин. Там натуральні компоненти: лізоцим – природний захисник слизової, і вітамін B6 – допомагає швидше відновити пошкоджене горло. Я завжди раджу перевіряти інформацію з надійних джерел, тому рекомендую вам офіційний сайт Лісобакт – там чітко розписано, в яких випадках і як давати ангіна + Лісобакт https://lysobact.com.ua/dityam/angina/ дітям при ангіні. Все структуровано, з поясненнями лікарів. Ми вже давно тримаємо його в домашній аптечці, бо діє м’яко, але впевнено.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты