Косметика для догляду

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Косметика для догляду

Сообщение zina900204 » 23 июн 2024, 01:17

Привіт! Мене цікавить ваш досвід з використання натуральних засобів для догляду за шкірою обличчя. Чи є сенс у тому, щоб використовувати лише органічні продукти? Які з них ви могли б порекомендувати? І як дізнатися, що продукт дійсно натуральний, а не просто має таку етикетку?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Косметика для догляду

Сообщение Kopatuch » 23 июн 2024, 17:51

Привіт, дорогі мої! Сьогодні я хочу розповісти вам про свій улюблений догляд за обличчям з косметикою від Maria Galland Paris https://mariagalland.ua/ ці продукти стали для мене справжньою знахідкою! Їхні креми, сироватки і очищуючі засоби не лише дбайливо доглядають за моєю шкірою, але й принесли помітні результати. Зокрема, креми допомогли мені позбутися від неприємних проявів від старіння, зробили шкіру більш еластичною і здоровою на вигляд. Всі продукти мають приємний аромат і легко наносяться, не залишаючи жирності чи липкості. Я також вражена широким асортиментом, що дозволяє підібрати ідеальні засоби для будь-якого типу шкіри. Maria Galland Paris — це справжня гордість у світі косметології!
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты