Де читати актуальні новини України?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Де читати актуальні новини України?

Сообщение Zera » 24 янв 2025, 21:41

Це важлива тема, особливо в умовах сучасних швидких змін і напружених подій. Кожен хоче бути в курсі останніх новин, але важливо також орієнтуватися на надійні та перевірені джерела. Де читаєте новини ви?
Zera
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 16.11.1981

Re: Де читати актуальні новини України?

Сообщение Infoms » 25 янв 2025, 23:46

Це справді важливе питання, особливо в часи, коли інформаційний потік настільки великий і часто переповнений фейками. Я сам зазвичай орієнтуюся на перевірені та надійні джерела, щоб не потрапити в інформаційні пастки.
Infoms
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 17.03.1985

Re: Де читати актуальні новини України?

Сообщение Fleruet » 26 янв 2025, 00:29

Я знайшов BlackBOX OSINT та почитавши декілька статей, що тут розміщені, залишився під враженнями. Не хочу багато про свій емоційний стан казати, але впевнений, що ви також відкриєте для себе багато нового. Просто зайдіть та вивчіть подані матеріали. Журналісти тут подають інформацію без прикрас, а головне — відкривають очі на безліч подій, які часто залишаються непоміченими в інших джерелах.
Fleruet
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 04.06.1987

Вернуться в Вопросы и ответы