Доля людини

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Доля людини

Сообщение Lissavveta » 29 янв 2025, 19:05

Задумався над тим, як доля людини впливає на її життя. Іноді здається, що деякі події просто неминучі, ніби все вже визначено. Але чи можемо ми самі щось змінити? Як ви ставитесь до ідеї, що доля — це поєднання випадкових подій і наших виборів?
Lissavveta
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Доля людини

Сообщение Dubrovka » 29 янв 2025, 20:30

Я вважаю, що доля — це як комбінація кармічних завдань і вибору, який ми робимо кожен день. Щоб краще зрозуміти свій життєвий шлях, я скористалася калькулятором Матриці Долі з розшифровкою https://wlife.com.ua/kalkulyator-matricy-doli/ на жіночому онлайн журналі Wlife. Це допомогло мені побачити, як моя дата народження впливає на мої енергії та життєві завдання. Інструмент відкриває цікаві перспективи, допомагає зрозуміти свої сильні та слабкі сторони, і дає підказки щодо того, як краще розвиватися. Мені це допомогло визначити, на чому варто зосередитись, щоб отримати більше з того, що дає доля.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы