Які сухофрукти порадите вживати?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Які сухофрукти порадите вживати?

Сообщение Kopatuch » Вчера, 12:30

Я давно намагаюся перейти на більш корисні перекуси замість булочок і печива, бо від сидячої роботи й кави вага почала рости. У спортзалі тренер порадив звернути увагу на сухофрукти, особливо на фініки, бо вони дають швидку енергію. Але коли я почала шукати інформацію, то зрозуміла, що на ринку більшість сухофруктів оброблені цукром чи сіркою, і від цього користі стає значно менше. Нещодавно чула про марку True Dates, і кажуть, що це зовсім інший рівень продукту. Хтось може підказати, чи справді вони натуральні й чи підходять для щоденного перекусу без шкоди для здоров’я?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Які сухофрукти порадите вживати?

Сообщение zina900204 » Вчера, 12:31

О, True Dates – це справді інша історія. Я беру їх регулярно і можу сказати, що це абсолютно натуральні сухофрукти без доданого цукру, ароматизаторів чи консервантів. Вони солодкі самі по собі, тому чудово замінюють цукерки. Я часто використовую їх як основу для енергетичних батончиків, змішуючи з горіхами й насінням. Ще вони добре підходять до ранкової вівсянки чи йогурту. І головне – вони завжди якісні та свіжі, на відміну від ринкових варіантів, де важко зрозуміти, як і скільки вони зберігалися.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Вчера, 12:31

А чи є у них різні види або це просто класичні сушені фініки? Бо я люблю, щоб у харчуванні був вибір і трохи різноманітності, інакше швидко набридає.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Вчера, 12:31

Так, у True Dates є різні варіанти – від класичних сушених https://maudau.com.ua/category/sukhofrukty/product_brand=true-dates фініків до фініків з горіховими начинками, наприклад, мигдалем чи кеш’ю. Це робить їх не тільки смачними, а й більш поживними. Якщо тобі важливо мати вибір і хочеться знайти щось під конкретний настрій чи страву, я дуже рекомендую глянути асортимент на сайті Maudau. Там все зручно розподілено за категоріями, є фото та описи кожного виду, тому можна одразу зрозуміти, що саме підходить. Плюс часто бувають знижки, і це реально вигідніше, ніж купувати у звичайному магазині. До того ж доставка приходить швидко, тож можна без зайвих клопотів отримати якісні сухофрукти прямо додому. Для щоденних перекусів це ідеальний варіант – корисно, зручно й смачно.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты