Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!
Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми
Kopatuch » 25 окт 2025, 17:52
Підкажіть, будь ласка, де в Дніпрі можна оновити вакцинацію для дорослого? Цікавлять зокрема щеплення від кліщового енцефаліту, а також від гепатиту. Які приватні або державні центри мають у наявності якісні вакцини? Де можна швидко проконсультуватися та зробити все за один візит? Дякую за інформацію!
-

Kopatuch
- Помощник свадебной феи
-
- Дата свадьбы: 18.12.1998
-
zina900204 » Вчера, 23:10
Я звернулася в AMBY, щоб дізнатися, які вакцини є в Дніпрі
https://amby.com.ua/vaktsynatsiya і залишилася дуже задоволена обслуговуванням. Лікар детально розповів про всі доступні щеплення, їх показання та протипоказання, допоміг обрати оптимальний варіант для мене та моєї родини. Процес вакцинації пройшов швидко та безболісно, персонал дуже уважний і професійний. Центр сучасний, чистий, відчувається турбота про пацієнтів. Мені також надали рекомендації щодо догляду після вакцинації, що було корисно. Тепер я впевнена, що можу тут отримати будь-яку профілактичну допомогу.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
-

zina900204
- Помощник свадебной феи
-
- Дата свадьбы: 06.08.2011
-
Вернуться в Дневник невесты
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 50