Хто користувався герметиком для зовнішніх робіт?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Хто користувався герметиком для зовнішніх робіт?

Сообщение zina900204 » Сегодня, 14:34

Потрібно вибрати поліуретановий герметик для стику між бетоном і металом. Стик рухомий, тому силікон не підходить. Хочу щоб матеріал тримав форму, не тріскав на морозі і підходив для зовнішнього застосування. Цікавить яку маркувати твердість брати і чи потрібно ґрунтувати основу.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Хто користувався герметиком для зовнішніх робіт?

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 14:35

У мене була подібна задача на терасі. Використовував поліуретановий герметик з високою еластичністю. Він витримує коливання температур і не відшаровується. Якщо поверхня пориста, краще нанести праймер, бо без нього адгезія слабшає. Твердість можна обирати середню щоб шов не просідав.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » Сегодня, 14:35

Я застосовував такий герметик у гаражі між бетонною плитою і металевим порогом. Важливо рівномірно заповнити шов, бо поліуретан схоплюється швидко. Перед нанесенням краще очистити поверхню від пилу, жирів і старих матеріалів. Для широких зазорів робив підкладку зі шнура щоб зменшити витрати.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 14:37

zina900204 писал(а):Я застосовував такий герметик у гаражі між бетонною плитою і металевим порогом. Важливо рівномірно заповнити шов, бо поліуретан схоплюється швидко. Перед нанесенням краще очистити поверхню від пилу, жирів і старих матеріалів. Для широких зазорів робив підкладку зі шнура щоб зменшити витрати.

Під час роботи над зовнішнім укріпленням майданчика мені довелося багато експериментувати з поліуретановими герметиками. Зі свого досвіду можу сказати що найперше потрібно дивитися на здатність матеріалу переносити цикли стискання і розширення.
Якщо шов рухається, слабкі герметики відриваються від стінки і утворюють мікротріщини. Я замовляв герметик поліуретановий на сайті компанії vodaland, і брав герметик з середньою твердістю щоб шов зберігав форму, але не ставав дубовим на морозі. Перед нанесенням обробив бетон праймером, метал знежирив ацетоном, і тільки після цього наносив шар.
Герметик розтягується разом зі швом і не жолобиться навіть коли температура падає до мінусових значень. Для широких стиків обов’язково варто використовувати шнур заповнювач, бо без нього шар лягає занадто товстий і просідає. Після висихання поверхня залишилася рівною, і вода не затікає всередину навіть після сильних дощів.
Изображение
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты