Kopatuch писал(а):Я взагалі після довгих років життя у великому місті хочу щось більш спокійніше.. типу купити квартиру у новобудові, але десь на околиці, або якомусь невеличкому містечку.. У вас таких думок нема? Чи вам велике місто подобається?
Втома від шаленого ритму мегаполіса — знайоме відчуття. Часто ловлю себе на думці, що хотілося б мати тихіше місце для життя, де більше природи і менше галасу, але при цьому, щоб усе необхідне було під рукою. Тому ідея купити квартиру на околиці чи в невеликому містечку — це, на мою думку, дуже розумний і комфортний компроміс. Ти отримуєш кращу екологію, менше заторів і чистіше повітря, а часто ще й значно приємнішу ціну за квадратний метр. Головне, щоб було зручне сполучення з великим містом, якщо ти там працюєш.
Раджу звернути увагу на ЖК, які будують у передмісті Києва. Наприклад, подивитися Житловий комплекс Гранд Бурже в Бучі
https://grandbourget.com/ це якраз той випадок, коли ти живеш у спокої, але маєш усю необхідну інфраструктуру: магазини, супермаркети, кінотеатр, навіть басейн. Мені подобається, що там продумана прибудинкова територія і є багато зелені. Це виглядає як гарний баланс між міським комфортом і заміським спокоєм. Подивися їхній сайт, можливо, тобі це ідеально підійде!