Kopatuch писал(а):Як ви вважаєте від чого залежить красивий інтер'єр дому? Що треба враховувати коли робиш ремонт і купуєш меблі?
Я за те, щоб не захаращувати простір зайвим, але консоль — це якраз той випадок, коли мінімум місця дає максимум користі. У мене вдома вона стоїть у передпокої під дзеркалом, і це суперзручно: є куди кинути ключі, покласти телефон чи поставити якусь вазу для настрою. Вона наче і не займає багато простору, бо вузенька, але додає інтер’єру завершеності.
Якщо шукаєте цікаві варіанти, раджу заглянути в магазин меблів STUL-i-STOL, там справді є класні консолі
https://stul-i-stol.com.ua/dekor/koncoli/ на будь-який смак — від класики до сучасного лофту. Я там свого часу теж придивлялися до моделей, бо вибір великий і ціни адекватні. Плюс таку річ можна поставити не тільки в коридорі, а й у вітальні за диваном або використовувати як компактний туалетний столик, якщо місця небагато.
Взагалі, такі меблі роблять дім затишнішим без відчуття "складу". А ви де плануєте її поставити?