Стоматологія

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Стоматологія

Сообщение Kopatuch » 22 янв 2026, 00:03

Потрібна перевірена стоматологія, вирішив рівняти зуби, що можете порадити?
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Стоматологія

Сообщение zina900204 » 22 янв 2026, 00:41

Я довго недооцінювала, наскільки важливий правильний прикус, поки не зіткнулася з постійною напругою в щелепі та головними болями, які заважали нормально жити. Саме тоді я почала читати про стоматологію на вул.Білостоцького у Дніпрі відгуки і майже всюди бачила згадки про ортодонта Бражнікову Ганну Василівну. З власного досвіду можу сказати, що це спеціаліст, якому справді можна довіряти, адже стаж понад 8 років відчувається у кожній деталі підходу до пацієнта. Мені детально пояснили, як неправильний прикус впливає не лише на зуби, а й на поставу та загальне самопочуття. Лікування на елайнерах стало для мене комфортним рішенням, бо капи майже непомітні, а результат помітний уже через кілька місяців. Також приємно, що лікар володіє сучасними методами, зокрема нейром'язовою ортодонтією, і підбирає лікування індивідуально. Зараз я з упевненістю рекомендую Ганну Василівну всім знайомим, бо правильний прикус — це інвестиція у здоров’я на роки вперед.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Дневник невесты